Hvor sker transskription i eukaryote quizlet?
Hvor sker transskription i eukaryote quizlet?

Video: Hvor sker transskription i eukaryote quizlet?

Video: Hvor sker transskription i eukaryote quizlet?
Video: Protein Synthesis (Updated) 2024, Kan
Anonim

I Eukaryoter , hvor laver transskription og oversættelse forekomme . Transskription sker i kernen, translation i cytoplasmaet.

Heraf, hvor sker transkription i en eukaryot celle?

I en prokaryot celle , transskription og oversættelse er koblet; det vil sige, at translation begynder, mens mRNA'et stadig syntetiseres. I en eukaryot celle , transskription sker i kernen og oversættelse opstår i cytoplasmaet.

På samme måde, hvad er transkription. Hvor foregår det i prokaryoter i eukaryoter? Begge prokaryoter og eukaryoter udføre grundlæggende den samme proces af transskription , med den vigtige forskel på den membranbundne kerne i eukaryoter . Med generne bundet i kernen, transskription forekommer i cellens kerne, og mRNA-transkriptet skal transporteres til cytoplasmaet.

På samme måde kan man spørge, hvor sker transkription i eukaryote celler quizlet?

I eukaryote celler , DNA er placeret inde i kernen, så processerne er adskilt både i lokalitet og tid. Replikering og transskription forekomme i kernen, mens oversættelse opstår i cytoplasmaet.

Hvor sker transkription og translation i prokaryote celler quizlet?

Til prokaryoter DNA replikation, transskription og oversættelse forekommer inde i cytoplasmaet. For eukaryoter oversættelse sker inde i cytoplasmaet.

Anbefalede: