Hvordan finder du Euler-linjen?
Hvordan finder du Euler-linjen?

Video: Hvordan finder du Euler-linjen?

Video: Hvordan finder du Euler-linjen?
Video: Euler line | Special properties and parts of triangles | Geometry | Khan Academy 2024, April
Anonim

I enhver trekant ligger tyngdepunktet, circumcenter og orthocenter altid på en lige linje , kaldet Euler linje . Prøv dette Træk en hvilken som helst orange prik på et hjørne af trekanten. De tre prikker, der repræsenterer de tre centre, vil altid ligge på greenen Euler linje.

Hvordan skabes Euler-linjen på denne måde?

Lokuset for tyngdepunkterne i ligesidede trekanter, der er indskrevet i en given trekant, er dannet af to linjer vinkelret på den givne trekants Eulerline.

hvad er et Euler-segment? Euler Linje. Linjen segment der går gennem en trekants ortocenter, tyngdepunkt og omkredscenter.

I denne forbindelse, hvilke punkter er der på Euler-linjen?

Euler Line . Det linje hvorpå theorthocenter, trekant centroid, circumcenter, de Longchamps punkt , ni- punkt center, og en række andre vigtige trekantcentre ligger.

Hvad kaldes linjen i midten af en trekant?

EN linje forbinder et toppunkt af trekant til midtpunkt af den modsatte side er hedder amedian af trekant . Medianerne af dette trekant er AA', BB', CC', og de er farvet grønne. Bemærk, at de alle mødes på et punkt G i trekant , også farvet grøn. Dette punkt er hedder tyngdepunktet af trekant.

Anbefalede: