Hvordan fungerer lyset som en fjer-udfordring?
Hvordan fungerer lyset som en fjer-udfordring?

Video: Hvordan fungerer lyset som en fjer-udfordring?

Video: Hvordan fungerer lyset som en fjer-udfordring?
Video: Legen som så lyset- Marie Gunnestad om hvordan loven om tiltrekning endret hennes liv 2024, Kan
Anonim

Spillet involverer normalt en gruppe mennesker, der løfter en enkelt person med kun deres fingre, mens personens dødsårsag læses højt (eller blot sætningen "hun er død"), før de gentager ordene, " Let som en fjer , stiv som en bestyrelse.” På et tidspunkt, personen i midten vilje svæve.

Også spurgt, hvordan laver du lyset som en fjer-udfordring?

Rejs dig op, og stræk dine arme opad. Det vil være ubesværet. Men stop ikke med at synge, ellers vil fortryllelsen blive brudt, og personen vil gå tilbage til sin normale vægt, mens han styrter til jorden. 8- Bliv ved med at synge let som en fjer , stiv som et bræt”, indtil kroppen er sænket sikkert tilbage til jorden.

hvorfor virker to-fingers lift Challenge? Det betyder, at hver person forsøger i det korte øjeblik løfte op emnet af sig selv, forsøger de forgæves at løfte op hele 50-80 kg vægt af emnet på en (eller to ) fingre . Så alle fire løfte op som én, og så skal hver enkelt løfte op kun 12–20 kg med den valgte finger eller fingre.

Ligeledes er let som en fjer stiv som et bræt et rigtigt spil?

Let som en fjer , stiv som et bræt , nogle gange kendt som gris i et tæppe, stiv som et bræt , er en spil spillet af børn til slumrefester. Udtrykket er også blevet etableret i populærkulturen som en reference til et levitationstrick og er blevet omtalt i forskellige medieberetninger.

Hvor meget vægt kan en finger løfte?

Den tungeste vægt løftet med lidt fingre er 88,96 kg (196 lb 1,9 oz) og blev opnået af Ross McCurdy (USA) i Silverdale, Washington, USA, den 10. november 2016.

Anbefalede: