Hvad er Triangle forklare?
Hvad er Triangle forklare?

Video: Hvad er Triangle forklare?

Video: Hvad er Triangle forklare?
Video: Math Antics - Triangles 2024, Kan
Anonim

EN trekant er en form eller en del af todimensionelt rum. Den har tre lige sider og tre spidser. De tre vinkler af en trekant læg altid op til 180° (180 grader). Det er polygonen med det mindst mulige antal sider.

Så hvad er definitionen af trekant i matematik?

EN trekant er en polygon med tre kanter og tre hjørner. Det er en af grundformerne i geometri . EN trekant med toppunkter A, B og C betegnes. På euklidisk geometri hvilke som helst tre punkter, når de ikke er kollineære, bestemmer aunique trekant og samtidigt et unikt plan (dvs. et todimensionelt euklidisk rum).

Hvad er trekant og dens typer? Trekanter er former med tre sider. EN trekantens type afhænger af længden af dens sider og størrelsen af dens vinkler (hjørner). Der er tre typer af trekant baseret på længden af siderne: ligesidet, ligebenet og skalaen. De grønne linjer markerer siderne af samme (samme) længde.

Derudover, hvad er Triangle give eksempel?

Definitionen af en trekant er en form med tre vinkler og tre sider. Et eksempel af noget i form af en trekant er et stykke pizza.

Hvad er de tre typer trekanter?

For at opsummere, a trekant er en 3 -sidet, 3 -vinklet polygon. Der er en række forskellige typer trekanter , såsom ligesidet trekanter , ret trekanter , scalene trekanter , stump trekanter , akut trekanter , og ligebenet trekanter.

Anbefalede: