Hvad er en graf over en samling af ordnede par?
Hvad er en graf over en samling af ordnede par?

Video: Hvad er en graf over en samling af ordnede par?

Video: Hvad er en graf over en samling af ordnede par?
Video: stuk ny finish pels og tekstur over gamle stuk vægge 2024, Kan
Anonim

Det kurve af en relation er kollektion Af alle bestilte par af forholdet. Disse er normalt repræsenteret som punkter i et kartesisk koordinatsystem.

I forhold til dette, hvad er ordnede par på en graf?

Tegning af grafer Bestilt par . Bestilt par er sæt af tal, der bruges til at plotte punkter. De er altid skrevet inden for parentes, og er adskilt af et komma. Bestilt par ses normalt sammen med en fire-kvadrant kurve (også kaldet et koordinatplan).

Ved også, hvilket sæt af ordnede par repræsenterer en funktion? Bestilt par . Den første sæt af bestilte par er en fungere , fordi ikke to bestilte par har de samme første koordinater med forskellige anden koordinater. Det andet eksempel er ikke en fungere , fordi den indeholder bestilte par (1, 2) og (1, 5). Disse har den samme første koordinat og forskellige anden koordinater.

På samme måde, hvordan finder du ordnede par på en graf?

Et punkt er navngivet af dets bestilte par af formen af (x, y). Det første tal svarer til x-koordinaten og det andet til y-koordinaten. Til kurve et punkt, tegner du en prik ved koordinaterne, der svarer til bestilte par . Det er altid en god idé at starte ved oprindelsen.

Hvad repræsenterer det bestilte par 2 3?

Videoen med titlen, grafiske punkter, kunne ikke indlæses. Vi starter med at tegne grafen bestilte par ( 2 , 3 ). Det første tal i en bestilte par er x- koordinere og det andet nummer er y- koordinere . Prikken vi trækker til repræsentere det bestilte par er kaldet et punkt. Du kan se på et punkt, men peg ikke på det.

Anbefalede: