Hvad er konsistente linjer?
Hvad er konsistente linjer?

Video: Hvad er konsistente linjer?

Video: Hvad er konsistente linjer?
Video: Solid Shapes | #aumsum #kids #science #education #children 2024, Kan
Anonim

Konsekvent og afhængige systemer. Hvis en konsekvent systemet har præcis én løsning, den er uafhængig. Hvis en konsekvent systemet har et uendeligt antal løsninger, det er afhængigt af. Når du tegner ligningerne, repræsenterer begge ligninger det samme linje . Hvis et system ikke har nogen løsning, siges det at være inkonsekvent.

Derfor, hvad gør en linje konsistent?

I matematik og især i algebra kaldes et lineært eller ikke-lineært ligningssystem som konsekvent hvis der er mindst ét sæt værdier for de ukendte, der opfylder hver ligning i systemet - det vil sige, at når de substitueres i hver af ligningerne gør hver ligning gælder som en identitet.

Er skærende linjer også konsekvente? Husk det skærende linjer har én løsning, og derfor er systemet konsekvent . Fordi linjer er ikke ens ligningerne er uafhængige.

Når man tager dette i betragtning, hvad er et konsekvent system?

Systemer ligninger kan inddeles i to kategorier: konsekvent og inkonsekvent. EN konsekvent system af ligninger er en system der har mindst én løsning. En inkonsekvent system af ligninger er en system det har ingen løsning.

Hvad vil det sige at være konsekvent?

Nogen der er konsekvent opfører sig altid på samme måde, har de samme holdninger til mennesker eller ting, eller opnår samme grad af succes i noget. Hvis en kendsgerning eller idé er konsekvent med en anden, de gør ikke modsige hinanden.

Anbefalede: