Hvad er en pol i elektrisk?
Hvad er en pol i elektrisk?

Video: Hvad er en pol i elektrisk?

Video: Hvad er en pol i elektrisk?
Video: Kontrol af en-polet afbryder 2024, April
Anonim

Et værktøj pol er en søjle eller stolpe, der bruges til at understøtte luftledninger og forskellige andre offentlige forsyninger, som f.eks elektrisk kabel, fiberoptisk kabel og tilhørende udstyr såsom transformere og gadelys.

Når man tager dette i betragtning, hvad er en pol i elektrisk henseende?

Stænger: En kontakt pol refererer til antallet af separate kredsløb, som kontakten styrer. En enkelt- pol switch styrer kun ét kredsløb. En dobbelt- pol switch styrer to separate kredsløb. Altså en dobbelt- pol switch har tre terminaler. En af terminalerne kaldes den fælles terminal.

hvad betyder 3 polet i elektriske termer? 3 - pæl betyder at enhedernes stik er jordet, og at det normalt har tre stifter, hvoraf to bruges til at overføre strømmen og en bruges som personlig beskyttelse. I de fleste lande i verden er de 2- pol stikkontakter er skiftet ud med 3 - pol jordede stikkontakter, som kan acceptere både 2- pol og 3 - pol stik.

I betragtning af dette, hvad er pol i elektrisk motor?

polakker er strukturerne på statoren, hvorpå feltviklingerne er viklet. Også stænger er nyttige til at forbinde fluxen produceret i stator på grund af ændring i strøm i statorvikling til rotorviklinger. polakker er altid lige i antal og er skiftevis nord og syd stænger.

Hvad betyder 4-polet i elektriske termer?

Det dybest set midler at en elektrisk maskine (motor eller generator) har fire magnetisk stænger som vist i dette tværsnit: [1] Der er fire magnetisk stænger på rotoren (den indre del, der drejer med akslen): to nord stænger og to sydpå stænger.

Anbefalede: