Indholdsfortegnelse:

Hvordan tester du for kontinuitet på jorden?
Hvordan tester du for kontinuitet på jorden?

Video: Hvordan tester du for kontinuitet på jorden?

Video: Hvordan tester du for kontinuitet på jorden?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Det jordkontinuitetstest passerer a prøve strøm langs jorden kabel fra stikkets ben til kontaktpunktet på apparatet. Apparattesteren måler derefter modstanden af denne forbindelse. Hvis jorden forbindelsen er beskadiget, ikke-eksisterende eller korroderet jorden modstandsaflæsning vil stige.

Udover dette, hvordan tester du en kabelkontinuitet?

Sådan tester du for kontinuitet

  1. Drej drejeknappen til tilstanden kontinuitetstest (
  2. Tryk om nødvendigt på kontinuitetsknappen.
  3. Indsæt først den sorte testledning i COM-stikket.
  4. Indsæt derefter den røde ledning i VΩ-stikket.
  5. Med kredsløbet afbrudt, tilslut testledningerne over den komponent, der testes.

Ligeledes, hvad er formålet med binding? NEC definerer binding som, "Den permanente sammenføjning af metaldele for at danne en elektrisk ledende bane, der sikrer elektrisk kontinuitet og kapaciteten til at lede sikkert enhver strøm, der sandsynligvis vil blive påført." Da det vedrører et kommunikationssystem, er det primære formålet med binding er at udligne jordpotentialet

På samme måde spørges der, hvordan tester man for jordfejl?

Trin 1: Find det fjerneste punkt på kredsløbet, der skal testes (såsom det fjerneste stik) Trin 2: Med den relevante Jordfejl Loop Tester, tilslut prøve fører til Linjen, Neutral og jorden terminaler. Trin 3: Mål og skriv ned prøve resultater på skemaet af Prøve Resultater.

Hvorfor tester vi kontinuitet?

EN kontinuitetstest er en vigtig prøve ved at bestemme de beskadigede komponenter eller ødelagte ledere i et kredsløb. Det kan hjælper også med at afgøre, om lodningen er god, om modstanden er for høj til strømstrømmen, eller om den elektriske ledning er brudt mellem to punkter.

Anbefalede: